Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

acecharityLisan

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Lisan via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 10-04-2016 laatste week (0)
  • 20-03-2016 dodingsstation ... (0)
  • 11-03-2016 hectisch (0)
  • 08-03-2016 werkweek 5 (1)
  • 15-02-2016 werkdag 10 (0)

Statistieken

Dit dagboek is 1582 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag werkdag 9

Toon op kaart

15 februari 2016 | Door: acecharityLisan

Aantal keer bekeken 52   Aantal reacties 2   Málaga, Spanje
a A

werkdag 9

Ook nu begon het weer als elke dag. Maar Lonneke was vandaag weer aanwezig dus hebben we samen sectie één schoon gemaakt. Voor de pauze mochten we de honden al voeren omdat de dierenarts er in het weekend nooit is. Toen we hier mee klaar waren zijn we pauze gaan houden. Na de pauze hebben lonneke en ik alle honden die de volgende dag op vlucht naar nederland gingen gewassen. Na het wassen was het tijd om te gaan eten. na het eten hebben we nog een hond moeten wassen en hebben we eindelijk de honden van onze sectie een keer naar het veld kunnen doen. deze honden mogen namelijk nooit op het veld omdat ze niet zijn gesterilliseerd/gecastreerd en dus nogal uit de bocht kunnen vliegen tegen elkaar. Ze zijn dus hok voor hok aan de lijn naar het veld geweest. Toen we hiermee klaar waren, zijn we gaan eten. Na het eten hebben we nog wat honden naar het veld gebracht en tegen de tijd dat we ze eindelijk allemaal hadden gehad was het vier uur en dringend tijd voor de tweede schoonmaak. Toen we hiermee klaar waren was het vijf over vier en hoog tijd om in de regen naar huis te lopen.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (2)

15 februari 2016 23:52 | Door: zussie

Haha, in de regen...hier heeft het gesneeuwd! :p Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad vrijdag in Malaga. Xxx

15 februari 2016 23:52 | Door: zussie